Hopp til hovedinnhold

Dører som kan åpnes i hele lysåpningen gjør det mulig å få stua ut i hagen. Spesielle stive profiler sørger for stabilitet i byggverkets struktur og god funksjonalitet. Hjul med kulelager gjør at selv de største dører beveges lett. Disse dørene dekker alle kvalitetsmessige krav når det gjelder tetthet, u-verdi og sikring mot innbrudd. Leveres med nøkkel lås som standard.


Vi kan tilby dører hvor den bevegelige delen er opptil 3 m lang og 2,6 m høy, total bredde til terrasse dører kan bli rundt 6 m. Du velger, vi produserer og leverer.

Balkongdør

Bare en fin og praktisk dør til terrassen din, på den klassiske måten. Vi leverer enkle og doble dører etter dine mål. Brystningshøyde og sprosser velger du selv.

Heve- skyvedør

Den bevegelige dørrammen flyttes parallelt med den festede rammen som en tradisjonell skyvedør. Når den bevegelige delen blir åpnet, så løftes den opp og sklir lett på hjul med kulelager. Det går an å stoppe døren i hvilken som helst posisjon, den kan også låses og forlates med en liten åpning for lufting.


Se forskjellige åpningsløsninger her!

Kipp og skyv

Dette er døren som gir deg maksimal luftemulighet med sin tilt-funksjon. Døren er «relansert» og leveres nå med et automatisk håndtak som gjør den mer funksjonell og enklere å bruke. En kipp-skyvedør er et prisgunstig og godt alternativ til heve-skyvedør.​